Šokantna istina: Moja supruga mi je sestra

Emily yoff poznatija kao Prudence, koja na jednom američkom portalu daje savjete čitateljima, ostala je zatečena kada joj je jedan od posjetitelja stranice priznao šokantnu istinu - njegova supruga mu je u stvari sestra.

- Kada sam upoznao svoju ženu na koledžu privlačnost je bila obostano, i uskoro smo postali nerazdvojni - počeo je svoju priču čitatelj koji je na portalu Washington posta želio da ostane anoniman.

Kako je vrijeme prolazilo par je shvaćao da ima mnogo zajedničkih interesa. Vjenčali su se ubrzo nakon studija i vratili u svoj rodni grad, da bi bili bliži svojim obiteljima. Ubrzo su u sretnom braku dobili troje djece.

- Mene je odgajala samohrana majka, a nju drugi par. Ona je nakon navršenih 18 godina željela upoznati svog biološkog oca, što joj je banka sperme, nakon pristanka oba roditelja, dozvolila. Ja nikad nisam bio zainteresiran da doznam tako nešto, ali ona je mislila da moramo znati što više o našoj prošlosti da bi je što bolje ispričali svojoj djeci - priča ovaj anonimni čitatelj.

Kako se bližila njihova godišnjica, suprug je želio da iznenadi svoju ženu i dozna tko je njegov biološki otac i želi li ga upozna. Oduševio se kad je čuo da je želja obostrana. Ispostavilo se da su njihovi roditelji koristili dvije različite banke sperme, ali to je učinio i čovjek za kojeg se ispostavilo da je njihov otac.

- Volim moju ženu više nego što mogu da iskažem i znam da je "šteta" već učinjena, jer imamo i djecu. Uradio sam vazektomiju da ne bismo imali više djece, pa se nadam da nema ničeg lošeg da nastavimo gdje smo stali. Međutim, ne mogu da se otmem utisku da je to moja sestra, svaki put kad je pogledam - navodi šokirani čovjek i dodaje da joj još uvijek nije ništa rekao i da ne zna da li to učiniti ili ne.

- Padam u iskušenje da spalim sve što sam dobio iz banke sperme i samo probam da zaboravim, ali nisam siguran da li mogu - zaključio je on očajno.

Za kraj je od "Drage Prudence" dobio savjet da ženi prizna ovu krajnje uvrnutu situaciju, kao i da potraže bračnog savjetnika, prenosi Telegraph.