SMS-ovima je nagovorila kradljivca da joj vrati kombi!

z
Nakon što je nabavila sve s popisa, napustila je trgovinu i imala što vidjeti - odnosno, nije imala što vidjeti. Na parkiralištu nije bilo njezinog vozila.

No gospođa Bratten nije se dala smesti. Sjetila se da je s kombijem odmaglio i njezin mobitel kojega je ostavila unutra, prenosi Telegraph. Razljutila se i odlučila lopovu poslati SMS poruku. 'Upotrijebila sam nekoliko prilično uvrijedljivih riječi, te dodala ‘Hej, upravo si ukrao kombi majke koja doma ima petoro djece. Trenutno mi uništavaš život'', objasnila je.

Ovo natezanje trajalo je iduća tri sata. Nakon četiri poruke, Megan je kradljivcu zadala konačan udarac. 'Omg, vi kradljivci auta, možete li mi samo vratiti moj kombi! To bi bilo epski, čudo koje mi je trenutno jako potrebno', poručila je Bratten. Ovaj 'esemesovski' nokaut naveo je kradljivca da gospođi pošalje detaljne upute o tome gdje može pronaći svoj kombi.

Megan odlučila je ne prijaviti kradljivca jer joj je priznao da je kombi ukrao iz očaja. Ova uvjerljiva majka uspjela je natjerati lopova da nakratko pred njom ogoli dušu. 'Osjećam se loše... moja djeca trebala su obrok na stolu pa je to ono što je njihov tata učinio - otišao im po hranu. Znam da sam krivo postupio, ali nam je jako teško otkad sam izgubio posao', napisao je tijekom prepiske.

Bratten ne želi ovaj događaj nositi u lošem sjećanju. Tvrdi da joj je jedino važno da je kombi opet kod nje. 'Mogu se poistovjetiti s borbom protiv osjećaja očaja i krivih odluka. Mislim da mogu razumjeti kako se ponašaju ljudi koji donesu krivu odluku. Ono što je jedino važno, jest to da je na koncu učinio ispravnu stvar', zaključila je Bratten.

dnevnik.hr