FOTO  Sjajni rezultati mostarskih bboyeva

bboy
 Među velikim brojm prijavljenih bboyeva našao se i mostarac Toni Cvitanović aka Baja, trener i plesač plesnog studija B-Dance, koji je zajedno sa kolegom iz Osijeka Domagojem Jurkić aka Blind ostvario odličan rezultat i izborio se za finale te visoko 2. mjesto.

Taj isti dan mlađe snage bboyeva iz plesnog studija B-Dance bile su dio Urban Jam 023 contesta te su u kategoriji bboying 1vs1 do 12 godina prošli kvalifikacije te se plasirali u polufinale i finale. Među tri najbolja bboya plasirali su se Borna Mijan osvojivši 3.mjesto, Marko Cvitković 2. mjesto i Ivano Bagarić 1.mjesto i pobjednik kategorije bboying 1vs1 do 12 godina.

Osim odličnih rezultata trener plesnog studija B-Dance Boris Zovko održao je sjajnu i neobičnu radionicu bboyinga u Zadru koja se provodila kroz kreativno osmišljene zadatke spajajući toprock i footwork korake kroz body percussion rutinu tj. sviranje na vlastitom tijelu.

Inače, plesni studio B-Dance je prvi predstavnik hip hop kulture na ovim prostorima i sa sobom nosi neprocjenjive zasluge za stvaranje hip hop identiteta u gradu na Neretvi, kao i za njegovo vrlo brzo širenje među mladima te već dvanaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini.