Sinovi mafijaškog bosa vode posao, pogledajte kako se razmeću luksuzom

guzman

- Nema sumnje da optuženi i njegov kartel imaju moći, resurse i volje da naude svjedocima koji su spremni na suradnju, čak i ako promijene mjesto stanovanja - upozorili su odvjetnici 28. listopada sucu Bryan Cogan, prenosi "New York Post".

Očekuje se da će suđenje Guzmanu, koji se izjasnio da nije kriv po 17 točaka optužnice za trgovinu drogom, zavjeru za ubojstvo i pranje novca, trajati najmanje četiri mjeseca, piše "New York Dayli News".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Al Millon

Objavu dijeli Ivan Archivaldo Guzman Salazar (@ivanarchivaldoguzmansalazar) Svi 10, 2015 u 7:00 PDTIvan Arčivaldo i Hesus Alfredo pripremani su da preuzmu njegov biznis, a El Čapo ih je dobio s prvom suprugom Marijom Salazar Ernandez ( Maria Salazar Hernandez), kojom se oženio 1977. Njihov treći sin Cezar ubijen je prije šest godina.

Alfredo je prošlog mjeseca stavljen na spisak deset najtraženijih osoba američke Uprave za borbu protiv narkokriminala. Optužen je 2009. za trgovinu drogom u Ilinoisu, a za informacije koje će pomoći u njegovom uhićenju raspisana je nagrada od 5 milijuna dolara (oko 7 milijuna maraka).

Za razliku od oca, koji se skrivao, dvojica braće otvoreno vode luksuzan život u Meksiku i razmeću se njime na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

$$ cash $$

Objavu dijeli Ivan Archivaldo Guzman Salazar (@ivanarchivaldoguzmansalazar) Svi 10, 2015 u 4:00 PDT