FOTO  Šećer je sitan osim kad je kocka pred mostarskom publikom

mikrofilm, predstava
...završena je ove subote u Mostaru izvođenjem hit - predstave „Šećer je sitan osim kad je kocka".

Predstava, izvedena po prvi put u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače, bavi se pitanjima bračnih odnosa i problemima koje brak nosi. Kao i u ostalim sredinama, koje su imale priliku da pogledaju ovo izvanredno djelo Nikole Pejakovića, i u Mostaru su banjalučki glumci izazvali nepodijeljene emocije i oduševljenje publike.

„Godinu, koju polako ispraćamo, obilježile su brojne donatorske akcije „Mikrofina", bilo da se radi o izgradnji dječijih igrališta, opremanju škola i vrtića ili, pak, sponzorisanju kulturne scene, poput izvođenja ove predstave. Ujedno, ova predstava je bila i prilika da se našim vjernim klijentima zahvalimo i na dugogodišnoj uspješnoj saradnji", istakla je Dženita Livnjak, šefica filijale Mikrofina u Mostaru.

Sa preko 600 hiljada plasiranih kredita i iznosom plasmana od preko 2 mlrd KM, Mikrofin je apsolutni lider na BiH tržištu mikrofinansija. Ova kompanija, osnovana prije 20 godina, sada u svom vlasništvu ima banku i osiguravajuće društvo, broji skoro 600 zaposlenih i može se pohvaliti mrežom od 90 poslovnica.

Sve fotografije u GALERIJI