Saznajte nešto o stupanju u bračne vode iz svog dlana!

brak, dlanovi, linije srca

Tri su vrste dlanova, oni kod kojih su linije srca u istoj ravnini kada ih usporedite, oni kod kojih je desna linija srca viša od lijeve, te oni kod kojih je lijeva linija srca viša od desne.

1) Kada usporedite dlanove, vaše linije su jednake visine. To govori kako ste inteligentna i organizirana osoba. Uvijek ćete se pobrinuti da ono što radite slijedi zacrtani plan. No, nemojte biti prestrogi prema sebi, jer ponekada je stvari puno zabavnije raditi bez plana. U brak ćete vjerojatno stupiti s osobom koju će svi oko vas odobriti.

2) Kada usporedite dlanove, linija na desnom dlanu je viša. Omiljeni ste u društvu starijih osoba i vrlo je vjerojatno kako ćete u brak stupiti s osobom koja je mnogo starija od vas. Lako uočavate raspoloženje ljudi oko vas, ali se ne zamarate njihovim mišljenjem.

3) Kada usporedite dlanove, linija na ljevom dlanu je viša. Pomalo ste agresivne osobe, ali u području nadmetanja i izazova. Volite strastvene i vatrene ljubavne veze. Vrlo je izgledno kako bi u brak mogli stupiti sa strancem - zgodnim muškarcem ili slatkom djevojkom.

Izvor: cafe.hr