Sajam Good life - Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm

Good life, Mostar, Good life, sajam

Generalni sponzor kulinarskog showa dm drogerie markt predstavlja paletu dmBio proizvoda.

„Drago nam je što su organizatori ovog festivala prepoznali dmBio kao kvalitetnu marku organske hrane sa širokom ponudom proizvoda te nas pozvali da budemo glavni sponzor. U današnje vrijeme zbog užurbanog načina života sve češće se poseže za brzom, nezdravom hranom. Povećana potražnja naših kupaca za dmBio proizvodima iz ekološkog uzgoja govori nam da postoji potreba za zdravim namirnicama koje će doprinijeti zdravlju. Na tu potrebu kompanija dm odgovara stalnim proširenjem dmBio asortimana u kojem danas nudimo 445 različitih proizvoda. Vjerujemo da će posjetioci festivala uživati u ukusnim i zdravim zalogajima pripremljenim od vrhunskog kuhara chefa Ivana Pažanina", istaknula je Admira Isaković, prokuristica kompanije dm drogerie markt

Jedan od najpoznatijih masterchefova regije Ivan Pažanin na sajmu će pripremati gurmanske delicije koje će moći degustirati svi posjetitelji. Najavljujući svoj dolazak u Mostar, Pažanin je obećao trikovima rezanja povrća na brz i pravilan način, naučiti pobjednika nagradne igre organizirane putem facebooka.

Podsjetimo, tridesettrogodišnji masterchef iz Splita široj javnosti poznat je iz RTL-og kulinarskog showa ''Tri, dva jedan-kuhaj!''. Impresivna lista njegovih klijenata sastoji se od timova Formule 1, članova kraljevske obitelji, tenisača Novaka Đokovića, pa do filmskih zvijezda, a u inozemstvu se specijalizirao za mediteransku, francusku i talijansku kuhinju.

Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm bit će priređen u nedjelju, 29. listopada od 11 do 14 sati na 6. katu Mepas mall-a.

Ulaz na sajam Good life i sva sajamska zbivanja je besplatan!

Neka vam je u slast!