Radost Viteza prvi projekt Hrvatske Udruge Mladih u Središnjoj Bosni |

Vitez
Kako je za portal Vitez.info rekao predsjednik Mateo Marić, ovim projektom Udruga želi osnažiti vjeru u pozitivno, vjeru u radost i u mlade ljude.

„Mladi ljudi su željni radosti i pozitivnih događaja u njihovom okruženju. Naša Udruga želi svojim nazivom projekta ,,Radost Viteza‟ pokazati kako svaki mladi čovjek može biti ,,Vitez radosti‟ svoga mjesta gdje živi, radi, školuje se i slično", kazao je Marić.

Projekt ,,Radost Viteza‟ bit će održan 17. veljače 2019. godine u Caffe-u ,,Maccao‟ u Vitezu.

U projektu je planirano natjecanje u društvenoj igri ,,Čovječe ne ljuti se‟. Natjecanje će biti podijeljeno u dvije kategorije. Prva kategorija će biti od 9 do 16 godina starosti, a druga kategorija će biti od 16 godina pa na dalje.

Kako nam kaže predsjednik Udruge, ovim projektom Udruga želi okupiti mlade na jednom mjestu, zajedno sa njihovim roditeljima. Udruga želi graditi pozitivno ozračje među stanovnicima Središnje Bosne. Želimo da svaki stanovnik Središnje Bosne bude ,,Vitez‟ koji će se boriti sa problemima današnjice i unijeti u svoje okruženje pozitivno ozračje. Još treba nadodati da ovaj turnir ima i humanitarni karakter, jer cjelokupni prihod od prijava za starije kategorije ide za stipendiranje studenata sa područja ŽSB ⁄ Vitez.

Termini natjecanja:

Kategorija - djeca od 9 do 16 godina, početak natjecanja u 11:00h, prijava besplatna
Sva prijavljena djeca će imati sendvič ili Croissant i sok.
Kategorija- odrasli od 16. Godine, početak od 15:00h, prijava 5,00KM(Cjelokupan prilog od uplate ide u humanitarne svrhe za stipendiranje studenata sa područja Županije Središnja Bosna.

„Pozivamo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da nam se priključe u ovom projektu. Također pozivamo sve mlade da sudjeluju u igri ,,Čovječe ne ljuti se‟ i pokažu da su oni ,,Vitez radosti‟ ovoga kraja. Udruga se ovim putem zahvaljuje svim dobročiniteljima koji su na bilo koji način pomogli radu Udruge i realizaciji ovoga projekta. I poziva sve one koji mogu na bilo koji način pomoći Udruzi da se jave na kontakt Udruge", poručuju iz Hrvatske Udruge Mladih u Središnjoj Bosni.

Žiroračun u konvertibilnim markama: 3382502287481689 - Unicredit Bank
Račun u stranim valutama: BA 393382504887482008
SWIFT CODE: Uncrba22 - Unicredit Bank

Za prijavu se možete javiti na kontakt br: 065-395-020 , putem Facebook stranice ,,Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni‟ , putem mail adrese: [email protected] ili u caffe ,,Maccao‟.

,,Nemojte se nikad umoriti čineći dobro‟, poručuju na koncu iz Udruge.