FOTO/VIDEO Zoella preko Youtubea mjesečno zaradi oko 70.000 eura | Hercegovina.Info

FOTO/VIDEO  Zoella preko Youtubea mjesečno zaradi oko 70.000 eura

zoelli
zoelli
Zoe Sugg je 25-godišnjakinja iz Brightona koja je pomoću modernih tehnologija došla do mjesečne zarade od 70.000 eura. Sugg je vlogerica, a njen posao je da preko Youtube kanala govori o lifestyle temama, odnosno o modi.

Tu su razni savjeti o frizurama, šminki, odjeći i noktima, a vrijedi dodati i to da ne objavljuje puno, u prosjeku tek pet videa mjesečno.

Popularna Zoella ima 10 milijuna pratitelja na Youtubeu, a osim što novce dobiva od pregleda videa, potpisala je i nekoliko unosnih sponzorskih ugovora. Ona je kanal na Youtubeu otvorila u prosincu 2009. godine, a u prosjeku postavi tek pet videa mjesečno.

Youtube se pokazao kao platforma na kojoj je moguće jako dobro zaraditi. Titula za najboljeg definitivno odlazi Šveđaninu Felix Kjellberg, poznatijem kao PewDiePie. Njegov kanal posvećen video igrama prati preko 40 milijuna korisnika, a on dobije u prosjeku oko milijun dolara mjesečno.

Odlično prolaze i komičari i kulinari, a svojedobno je pravi fenomen postala i djevojka koja je naprosto radila recenzije dječjih igračaka, koja je u 2014. godini zaradila pet milijuna dolara.