Zabuljila se u Facebook, pala u more i jedva preživjela

krađa, lozinke, internet, Facebook, ljubav, more, Facebook, novosti
edna je žena iz Tajvana koja je bila na putovanju u Australiji svoju ovisnost o Zuckerbergovoj mreži umalo platila životom jer je, dok je hodala St Kilda molom u Melbourneu, bila previše zaokupljena pregledavanjem novosti na Facebooku tako da nije gledala gdje hoda te je u ponedjeljak malo poslije 23 sata upala u more.

No, najveći problem nije bio u tome što je već pao mrak, već što žena nije znala plivati te je odmah pozvana policija koja je s gliserom počela pregledavati mjesto pada. Usprkos tome što ne zna plivati, ona se snašla i cijelo je vrijeme u moru ležala na leđima pa ju je policija nakon dvadesetak minuta pronašla, spasila i odvedela u bolnicu, ali srećom nije zadobila nikakve teže ozljede.

Iako je zbog mobitela i Facebooka upala u more i zamalo poginula, ona niti u moru nije htjela pustiti telefon te je Dean Kelly iz policijske postaje u Melbourneu rekao novinarima BBC-a kako je, kada su je pronašli, žena ležala na leđima i čvrsto držala mobitel u ruci.

Dodao je da im se ispričala zbog situacije koju je izazvala te im je priznala kako je u more pala zbog Facebooka, odnosno nije gledala gdje hoda jer je pregledavala svoju stranicu na Facebooku. 'Ljudi trebaju biti pažljiviji kada koriste društvene mreže u blizini mora', komentirao je Kelly njenu ovisnost o Facebooku zbog koje je umalo izgubila život.

Dnevnik.hr