U Facebookov Messenger stigli grupni pozivi

22.04.2016

Nizu noviteta koje smo u posljednjih desetak dana vidjeli iz Facebooka sada možemo pridružiti i grupne pozive koji će omogućiti da u isto vrijeme pričate sa najviše 50 ljudi, piše TechCrunch. Iako bi to u stvarnosti moglo zvučati prilično kaotično, vjerojatnije ćete ovo isprobati ako se želite javiti članovima obitelji ili s nekoliko prijatelja dogovoriti izlazak.

Facebookov David Marcus objavio je kako ovaj novitet stiže na Android i iOS uređaje te u grupnim chatovima sada biste trebali vidjeti i slušalicu kako bi nazvali cijelu grupu ljudi. Naravno, kao i sa chatovima u poziv možete dodati nove ljude. Mnogima se vjerojatno neće svidjeti činjenica da još nema ništa od grupnih video poziva.

Messenger inače koristi više od 900 milijuna ljudi i kao jedan od najboljih proizvoda koje je Facebook izbacio, stalno mu dodaju nove funkcije i mogućnosti pa smo tako nedavno mogli zaigrati košarku ili šah. Ovih smo dana vidjeli i prve chatove koji bi trebali dodatno proširiti mogućnosti razgovora i privlačiti korisnike.

loading...