Twitter za Windows 10 u sasvim novom izdanju

twitter

... temeljiti na novoj objavi popularne društvene mreže...

Naravno da stvari nisu ni izbliza toliko radikalne, ali u nedostatku "ozbiljnijih" vijesti internet zajednica se vrlo rado bavi i ovakvim špekulacijama. Danas, kao što znamo, Microsoft predstavlja svoju službenu, javno dostupnu verziju novog operativnog sistema Windows 10, što je nagnalo Twitter da svoje sučelje prilagodi "desetki".

Otkako je predstavljen Twitter za Windows 8 operativni sistem, a bilo je to u ožujku 2013. godine, aplikacija za Microsoft platforme praktički nije doživjela nikakve promjene, stoga je očigledno upravo sada pravo vrijeme da se predstavi nova tema koja je razvijena za Windows 10 OS.

O tome kakvi su noviteti pripremljeni nema previše informacija, ali se svi korisnici koji rade na Windowsima i koriste Twitter nadaju poboljšanjima. Na službenom repozitoriju Microsoft Store objavljena je nova Twitter aplikacija za PC i mobilne uređaje, uz jasnu napomenu kako je za korištenje svih funkcionalnosti potrebno nadograditi operativni sistem na Windows 10.

Ono što sve korisnike najviše zanima, odnosno s čim su imali najviše problema, jest pitanje hoće li biti ispravljen i poboljšan "quote" sistem, ali o tome je nemoguće saznati bilo što konkretno.

Evidentno je izmijenjeno korisničko sučelje, ali taj dio, koliko god bio vizualno zanimljiv, manje je važan od same funkcionalnosti aplikacije na koju mnogi s Windows operativnim sistemima imaju dosta prigovora. Nova verzija Twittera dostupna je za preuzimanje odmah, ali samo ako već imate instaliran Windows 10 OS, piše portal "Zimo".