Nije moguće vidjeti tko vam je posjetio profil na Facebooku

Vi, korisnici Facebooka koji jedva čekate da svemoćni Facebook ili netko drugi izbaci aplikaciju pomoću koje je moguće vidjeti tko vam gleda profil, ostat ćete vrlo razočarani nakon čitanja ovog teksta, koji prenosi www.dnevno.hr

Kako piše Cnet, upitali su predstavnika Facebooka o tome može li se ikako vidjeti tko vas prati, i on je decidirano rekao: 'Ne'. Na obraćanje samom Facebooku Cnet je bio potaknut širenjem razno raznih aplikacija koje kruže Faceom i obećavaju da će omogućiti potpuni nadzor nad 'prometom' koji se odvija po vašem profilu.

I tvrtka za informatičku sigurnost, Sophos, pozabavila se tim aplikacijama, a posebice jednom, imena 'OMG ... Ne mogu vjerovati da ovo stvarno radi! Sada možete stvarno vidjeti tko gleda vaš profil'. Ta aplikacija, na koju se već 'zakačilo' oko 60 tisuća ljudi, korisnika samo preusmjerava na stranicu na kojoj će vas ohrabriti da svima otkrijete detalje o svom profilu.

Stoga, upozorava Sophos, u ovo vrijeme kompjutorskih virusa, pažljivo birajte kojim aplikacijama ćete dopustiti pristup vašim podacima i profilima, i zapamtite: Nije (NIJE!) moguće znati tko vam posjećuje profil, i ne (NE!) postoji takva aplikacija.

Ako želite znati točno koga zanima sve i svašta o vama, dakle, učlanite se na Twitter.