Ludi za facebookom: Najbizarnije vijesti vezane uz najpopularniji društveni servis

Facebook, zlostavljanje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, ludosti, cure, Facebook, Facebook, veza, bivši, dečko, cura, Facebook, Facebook, profil, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, twitter, Facebook, twiter, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, spam, Facebook, Facebook, sigurnost, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, silovanje, pedofilija, Hrvatska, Facebook, Facebook, droga, alkohol, tinejdžeri, Facebook, glazbeni servis, Facebook, internet, računala, Facebook, limitator, Facebook, računala, lažni profil, Facebook, Facebook, Facebook, psihopata, Facebook, računala, Facebook, varanje, izlasci, Facebook, Facebook, studenti, Facebook, timeline, Facebook, Facebook, učiteljica, ravnateljica škole, Facebook, igrice, računala, Facebook, Facebook, vijesti, top lista, Facebook, bonton, prijateljstvo, Facebook, društvene mreže, Facebook, twiter, Facebook, rastava, status, parovi, rastava, Facebook, Facebook, zaštita, Facebook, virus, oprez, Facebook, razgov
U 2011. o popularnom društvenom servisu snimljen je i uspješan film, uz pomoć njega su podizane revolucije, ukratko - vijesti vezanih uz Facebook uistinu nije nedostajalo, pa vam donosimo pregled najneobičnijih, piše slobodna dalmacija.

1. prvo mjesto na top listi zalužio je lopov iz Sjedinjenih država koji je toliko navučen na popularni društveni servis da je usred pljačke obiteljske kuće morao sjesti za kompjuter i provjeriti status na Facebooku. Na svoju žalost, kako je javio portal atlanta.cbslocal.com, provalnik se zaboravio odlogirati, pa mu je policija lako ušla u trag.
2. Amerikanka po imenu Nikki Rasmunssen zapalila je kuću svoje (bivše) prijateljice Jennifer Christine Harris iz grada Des Mioins, nakon što ju je ova izbrisala s popisa svojih prijatelja na Facebooku. Kako je prvi javio blogger na blogs.desmoinesregister.com, Nikki je uhićena zbog paleža.

3. Treće je mjesto zaslužila 54-godišnja Bettysue Higgins, jer je pronevjerila 166.000 dolara iz pravne tvrtke u kojoj je radila. Većinu je novca, javio je kjonline.com, potrošila za plaćanje virtualnih novčića u igricama Zyna YoVille i Zynga Mafia Wars, koje se igraju putem Facebooka.

4. u svibnju je objavljena studija prema kojoj bi 53 posto ispitanika radije izgubilo čulo mirisa nego pristup društvenim mrežama (villagevoice.com)

5. dvadesetgodišnja Crystal Yamnitzky i njen godinu dana stariji dečko Robert Driscoll uhićeni su nakon što je Crystal na Facebooku objavila fotografiju prstena kojeg su ukrali. Uz fotografiju 12 tisuća dolara vrijednog prstena napisala je "Vidite šta mi je Robby dao, baš ga volim", objavio je pittsburgh.cbslocal.com

6. Iz osvete putniku koji je pobjegao iz njegovog taksija ne želivši platiti vožnju, taksist je putem njegovog smartphonea - koji je neplatiša zaboravio u vozilu - izvršio dovitljivu osvetu.

Kako je u prosincu objavio thedailywh.at, u njegove je statuse na FB napisao što je škrti mladić napravio. "Sinoć sam bio pravi kreten prema vozaču taksija, odbio sam mu platiti i pobjegao sam, ali sam zaboravio mobitel. A sada me taksist uči lekciju tako što objavljuje ovaj post..." napisao je taksist, i sve tako u tom stilu, no na kraju mu je pružio priliku da ispravi učinjeno i dobije svoj mobitel natrag.

7. Prema pisanju haaretza.com, Egipćanin Jamal Ibrahim u srpnju je odlučio svojoj novorođenoj kćerki dati ime svoje najdraže društvene mreže koja je odigrala značajnu ulogu u prosvjedima

8. Nakon što je na kraljevskom vjenčanju izazvala pažnju uskom haljinom koja joj je naglasila stražnjicu, sestra britanske princeze Kate, Pippa Middleton dobila je na Facebooku "Udruženje štovalaca" svoje pozadine, javio je news.au.com. Grupa sada broji preko 24 tisuće članova.