FOTO/VIDEO  HP OMEN je moćno računalo za gaming

HP OMEN , računala, Intel Core M
Portfelj je osmišljen isključivo za potrebe gamera koji traže najnovije inovacije na području osobnih računala, a odlikuju ga snaga i performanse potrebne za dominaciju nad konkurencijom.

U skladu sa strategijom za ponovno osmišljanje osobnih sustava, kompanija je odlučila predstaviti ujedinjeni gaming portfelj koji se temelji na rješenjima OMEN by HP, a sadrži niz opcija u različitim cjenovnim rangovima s ciljem zadovoljavanja potreba današnjih gamera. Zahvaljujući novom portfelju, puno je lakše pronaći platformu za pružanje najboljeg mogućeg iskustva za standardne gamere. Ovo će ljeto HP predstaviti i platformu OMEN X za gamere koji žele još agresivnije performanse s opcijama za personalizaciju kakvu zahtijevaju gameri entuzijasti.

OMEN by HP može se pohvaliti s tri uređaja koje odlikuje dojmljiv novi dizajn i cijena određena prema cijeni pojedinih elemenata (feature-price value), a koji su napravljeni kako bi maksimizirali gamersko iskustvo. Prijenosna računala OMEN dizajnirana su s ciljem pružanja imerzivnog iskustva koje će se dobro slagati s vrhunskim performansama uređaja. Računala OMEN od 15,6 i 17,3 inča po dijagonali dostupna su sa zaslonima Full HD i 4K IPS koji poboljšavaju iskustvo igranja igrica s nevjerojatno realističnim" vizualima. Zvučni efekti su jasni i čisti zahvaljujući audio rješenjima za podešavanje zvuka kompanije Bang & Olufsen i tehnologiji HP Audio Boost za dodatnu dubinu na dvostrukim zvučnicima - na taj način gameri neće propustiti ni najmanji šum.Linija proizvoda OMEN by HP uključuje sljedeće:
• Prijenosna računala OMEN: opremljena su moćnim hardverskim rješenjima te nevjerojatnim zaslonima 4K od 15,6 i 17,3 inča, te omogućuju vrhunske performanse.
• Stolna računala OMEN: spajaju najsuvremenija dizajnerska rješenja, tekuće hlađenje s najnovijim procesorima Intel® CoreTM, grafička rješenja NVIDIA® GeForce® GTX i AMD RadeonTM, te se mogu pohvaliti fantastičnim performansama i podržavaju sustav za virtualnu stvarnost Vive by HTC.