Evo što profilna fotografija na facebooku govori o vama

Facebook, Facebook, skype, Facebook, otkaz, Facebook, ljubav, Facebook, aktivacija, Facebook, prijava, servisi, internet, Facebook, zatvor, Facebook, oči, zdravlje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, profil, Facebook, odjava, Facebook, korisnici, Facebook, Facebook, oko, oči, oftamologija, Facebook, Facebook, prijateljstvo, šok, ljubomora, Facebook, test, Facebook, ovisnost, Facebook, presuda, lažni profil, Facebook, dosada, Facebook, špijuniranje, Facebook, zbližavanje, nalazak, silovanje, Facebook, Facebook, objava, ljudi, Facebook, pristojnost, Facebook, profili, blokada, Facebook, vjenčanje, Facebook, profil, Facebook, mitovi, istina, seks, Facebook, laganje, Facebook, ubojstvo, Facebook, virus, oprez, Facebook, povijest, spriječavanje, Facebook, istraživanje, korisnici, status, društvene mreže, Facebook socijalna mreža, prevara, aplikacija, mobilna aplikacija, Facebook socijalna mreža, lažni profil, način, Facebook socijalna mreža, trikovi, dečki, profili, Facebook, objave

Uz pomoć profilne slike predstavljamo svoj ime i prezime u Facebook zajednici. Tu sliku mogu vidjeti svi. Zbog toga je ona pomno odabrana. Što njena profilna slika govori o njoj?

Crno-bijela fotografija

Svi znamo da bolje izgledamo na crno bijelim fotografijama. Ozbiljnije. Zgodnije. Zanimljivije. Nekako smo art. A takav dojam ona i želi ostaviti. Ako je riječ o lijepoj slici, cura je profinjena. No imajte na umu - njoj je prvi dojam veoma važan. Cura želi ostaviti dobar dojam.

Fotografija sa sunčanim naočalama

Vidimo se, ali zapravo nas nitko u potpunosti ne vidi. Jer skrivamo svoje oči, a znamo da su ona ipak glavna na licu svake osobe. Ona želi ispasti cool i tajanstveno. Ili je jednostavno nefotogenična, a ruku na srce, svi dobro izgledamo sa sunčanim naočalama.

Slika s likom iz crtića ili stripa

Nasmijano gleda u svoju majicu na kojoj je Mickey Mouse. Grli veliku Hello Kitty igračku. Ona je zaigrana i vesela. No možda i pomalo naivna.

Slika s kućnim ljubimcem

Ona obožava svoju mica macu ili čupavog maltezera. Imajte na umu da morate biti dragi i njenom kućnom ljubimcu. I pogotovo morate voljeti životinje.

Polugola fotografija

Na prvi je svakako primamljivo, no takva cura očajnički traži pažnju. Fotografije u kojima se samo u kupaćem kostimu je stavljena kako bi se lajkala i kako bi vlasnica ponosno čitala dobre komentare. Veliku pozornost polaže na vanjski izgled. Svoj.

Ukočena fotografija kao s putovnice

Cura možda i izgleda slatko na toj slici, ali ima nešto odbojno u tom ukočenom držanju. Ipak je Facebook prije svega zabava. Postoje dva objašnjenja - ne voli se slikati i to je jedina fotografija koju ima ili je ona uistinu ukočena pa misli da je to baš zabavna fotografija.

Slika s tuluma

Na fotografiji grli frendicu, a u drugoj ruci drži koktel. Ona se voli zabavljati. Ili barem želi ostaviti takav dojam. U većini slučajeva riječ je o lijepoj uspomeni na dobar izlazak i drage frendice.

Obrađena i ukrašena slika

Njeno lice u plavim tonovima, srčeki na sve strane i neki sluzavi stihovi oko njene glave. Ona voli pratiti trendove, ali pri tome nije baš kreativna nego više kopira. Voli sluzave i romantične stvari.

Smiješan natpis

Ako se nasmijete na natpis, cilj je postignut. Osoba je zabavna i ne shvaća sve stvari pretjerano ozbiljno. A uvijek možete ići i za tim da je ružna pa se skriva iza svog humora.

broj1.hr