Evo kako možete napraviti lažni status na Facebooku

27.11.2014

Želite se našaliti na račun prijatelja? Postoji više odličnih alata koji će vam omogućiti brzo stvaranje lažnih statusa, brbljanja, news feedova i drugog sadržaja na Facebooku i drugim servisima

The Wall Machine

Fora aplikacija za stvaranje lažnih statusa. Kako bi ju koristili, doduše, morate se logirati svojim korisničkim računom na Facebooku, a prikazat će i vašu profilnu fotografiju kao autora nedavnih poruka na zidu.

Isplati se jer je aplikacija fantastičan alat za stvaranje lažnih slika vašeg news feeda. Lako ćete dodati status veze i prijateljstva, fotografiju, pa čak i događanja. Dolaze sa šašavim primjerima, koje možete promijeniti ako kliknete na njih.

Kad spremite sliku, Wall Machine zatražit će da joj date naziv i dodate nekoliko ključnih riječi, kako bi ju mogli dodati u arhivu Facebookovih slika, gdje će biti dostupna svima. Možete odabrati hoće li slika biti javna ili privatna.

Status Clone
Aplikacija pomoću koje ćete napraviti lažni status realističnog izgleda, koristeći klasični ili Timeline format. U klasičnom modu možete stvarati lažne statuse navodno stare godinama.

Ne traži logiranje, pa je pogodna za one koji ne koriste Facebook ili se ne žele logirati. Stvorenu sliku možete začas preuzeti.

tportal.hr

loading...