Djevojčici stalo srce zbog ismijavanja na Facebooku

... srce, nakon čega je bila zbrinuta na klinici u Beogradu! Prosvjetna inspekcija i policija ispituju ovaj slučaj učeničkog nasilja. "Djevojčica je rođena sa srčanom manom, a ima i iskrivljenu kralježnicu zbog dvije ranije intervencije i nosi pojas za ispravljanje.

Ima i strabizam. Duže vrijeme su je zbog tih tjelesnih nedostataka ismijavali vršnjaci koji su na Facebooku postavili njenu fotografiju na kojoj se vidi razrokost jednog oka, nakon čega su uslijedili brojni uvredljivi komentari.

Kako više nije mogla trpjeti uvrede, pozvala je roditelje da je iz škole odvedu kući, nakon čega su oni tražili pomoć direktora. Organiziran je sastanak djevojčice i njenih vršnjaka kod školskog psihologa, ali kada je došla kući, pozlilo joj je i izgubila je svijest", ispričao je ze Blic izvor iz policije.

Spasili je beogradski liječnici

Nakon što joj je pružena pomoć u lokalnoj bolnici, gdje je utvrđeno da joj je stalo srce, djevojčica je prevezena u dječju kliniku u Beogradu. U bolnici je doživjela i kliničku smrt, no, srećom, liječnici su je uspjeli spasiti te je nakon nekoliko dana otpuštena na kućno liječenje.

Odlična učenica osmog razreda, inače, sedam dana prije nego što je doživjela šok bila je na redovnoj godišnjoj kontroli srca i po nalazu liječnika sve je bilo u redu.

Roditelji su od početka školovanja nastavnike i učenike informirali o njenoj srčanoj mani. Zbog toga treba utvrditi tko je odgovoran što je djevojčica doživjela strašnu traumu.

Blic