10 razgovora koje biste uvijek trebali obavljati osobno

Facebook, internet, veze, flert, sms, ljubav, zaljubljenost, Facebook, računala, Facebook, veza, računala, internet, flert, partneri, Facebook, društvene mreže
Ali postoje neki razgovori koje je jednostavno bolje napraviti osobno, u četiri oka, a ne preko telefona ili putem poruka, budući da se namjera može izgubiti u prijenosu.

-1- Prekid - Ozbiljno, ima ljudi koji i to rade preko Facebooka. Jednostavno promijene status veze. Ipak, ovo je razgovor koji treba napraviti uživo.

-2- Rođendanska čestitka - Zar vaš prijatelj ne zaslužuje više od „Sretan roćkas" poruke na zidu.

-3- Sućut - Ako ne možete vidjeti osobu kojoj treba izraziti sućut bar je nazovite. Poruke i statuse na zidu bolje je izbjegavati.

-4- Prvo „volim te" - Ovo puno ljepše zvuči uživo nego preko poruke.

-5- Objaviti trudnoću - Za svih vaših 542 Facebook prijatelja putem statusa je sasvim ok, ali najboljim prijateljima i obitelji to recite osobno.

-6- Obavijest o razvodu - Opet, za Facebook grupu možete promijeniti status veze, ali najbližim prijateljima nemojte zaboraviti spomenuti uživo kako je vaš muž bivši.

-7- Obiteljske svađe - Nitko se ne želi petljati u vaše obiteljske svađe, pa ih radije rješavajte osobno, a ne putem Facebook statusa.

-8- Popise i podsjetnike za supruga- Ako želite podsjetiti supruga da je zaboravio popiti mlijeko ili obuo pogrešne čarape, radije pričekajte da se vrati doma. Facebook statusi u ovom slučaju nisu opcija.

-9- Intervencije - „Svi te volimo i želimo da prestaneš s takvim ponašanjem" nikad nemojte nekom pisati na zid.

-10- Prosidba - Možda bi zanimljivo bilo pitati „Želiš li se udati za mene?" na Facebook zidu, ali nitko to ne bi shvatio ozbiljno.

tehton.covermagazin.com