Put u Brazil: Tučnjava na zabavi nogometnog saveza BIH

NS BIH, Safet Sušić, NS BIH, KUP BIH, nogomet, NS BIH, raspad, NS BIH, tučnjava, FK Radnik, FK Željezničar, bh nogometna reprezentacija, igranje, Široki Brijeg, Mostar, nogometni savez BIH, Premijer liga BiH, snijeg, odgoda, NS BIH, kazne, bodovi, NS BIH, kazne, Premijer Liga BiH pregled, NS BIH, NK Široki Brijeg, FK Velež, premijer liga BIH natjecanje, NS BIH, kazne, eufa, Premijer Liga BiH pregled, nogomet
Morali su intervenirati i zaštitari, koji su ratoborne članove saveza na silu izvlačili iz sarajevskog Doma mladih.

Nogometni savez BiH organizirao je svečanost "Put u Brazil", kojom su željeli proslaviti plasman reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. Prije same večere bila je sjednica izvršnog odbora, raspravljalo se o pripremama za SP i suparnicima te o financijama za 2014. godinu. Sjednici su nazočile i legende Ivica Osim, Duško Bajević i Faruk Hadžibegić, no sigurno im je bilo žao što nisu odmah otišli kući.

Na zabavi su se članovi izvršnog odbora poprilično opustili, uz alkohol su popustile mnoge granice i nastao je kaos. Bošnjački članovi odbora tijekom Halidova nastupa su se posvađali. Nakon žestoke svađe došlo je i do naguravanja i psovki, a ubrzo su počele padati i prve prijetnje. Kad ni one nisu bile dovoljne, dečki su se potukli i osramotili svoju odličnu reprezentaciju.

poskok.info