FOTO  Proglašeni pobjednici Natječaja Pričom i(li)fotografijom do nagrade

Mostarski sajam, nagrade

...temu „Ostati i biti ovdje", koji je ove godine po prvi put organiziran na Mostarskom sajmu u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg -Bosne, te ZK office i Canon, zatvoren je u ponedjeljak 27.3 2017.g. točno mjesec dana od objavljivanja istog.

O najuspješnijim pristiglim radovima, točnije njih 50, kako iz kategorije priče tako i iz kategorije fotografija, odlučivao je stručni ocjenjivački sud u sastavu Anita Martinac ( spisateljica i autorica mnogih nagrađivanih djela), Stanislava Borovac ( fotografkinja i blogerica ) i Ivan Sivrić ( književnik i predsjednik DHKHB) .
Čast nam je i zadovoljstvo podijeliti sa Vama imena pobjednika Prvog Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade:

U kategoriji za najbolje pristigle fotografije
Prva nagrada Mihaela Turudić
(Fotoaparat marke Canon EOS 1300D Accessory Kit ( 1300D aparat+ 18-55mmDC objektiv + torba + 8GB memorijska kartica + krpica za čišćenje objektiva) sponzora ZK Office u suradnji sa Canon, Samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2018., objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma )

Druga nagrada Mila Miloš
(BRAUN PROFESSIONAL STATIV CERES 1019 sponzora ZK Office, objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma)

U kategoriji za najbolje pristigle priče

Prva nagrada- Ivana Miličević
(Objava rada u Osvitu - časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. novčanu nagradu u iznosu 200 KM. te poklon bon za PhotoBook 20x30 sponzora ZK Office)

Druga nagrada -Petra Bošković
(Objava rada u Osvitu - časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g., novčanu nagradu u iznosu od 100 KM, poklon bon za izradu 100 fotografija sponzora ZK Office)

Svečanost dodjele nagrada bit će upriličena u utorak, 4.travnja u 14 sati na Mostarskom sajmu gospodarstva Mostar 2017 ( paviljon 2).