Prodajem Yugo, u njemu sam žene volio više od svog života

yugo 45, oglas, prodaja
...iz Oštrica sada napokon odlučio rastati od bliskog životnog suputnika
Prodajem Yugo 55 Koral iz 1988. godine, neregistriran, s plinskom instalacijom, stoji na samom početku oglasa objavljenog na Njuškalu.

Auto je 'aktivnije' vožen tek od 1999. godine, a trenutno je 'neregistriran i nije u voznom stanju', iskren je prodavač, koji je, čini se, pokleknuo pred zahtjevima legendarnog 'Yugića'.

- U posljednjih pet godina utrošeno je oko 15 tisuća kuna na servise: nova osovina, potpuno nova lamela s korpom, anlaser, novi akumulator, sportski auspuh, elektrika, termostat, lajtunzi, filteri za plin, svijećice, AC pumpa, 'tjunirani' prednji i zadnji branici, prebojana hauba i unutrašnjost motora. I još stotinu drugih stvari.

- S obzirom da se ne razumijem previše u automobile, serviseri su to dobro iskoristili i masno mi naplatili za polovne servise. Posljednji me koštao oko 2500 kuna i kao što vidite, opet su me zeznuli, izjadao se čovjek u oglasu.

No, nije sve tako crno.

- Iako sam na njega potrošio bogatstvo (koje nikad ni nisam imao), automobil mi puno znači i to prvenstveno zbog žena koje sam vozao i volio više od života. Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele.

- Jedna od njih vozila je 'Mečku' i obožavala se voziti u mojim kolima, ispustio je dušu anonimni prodavač na samom kraju oglasa.

Ako vam tu nije prodao svojeg Yugića, onda neće nikada. Pužurite, oglas će biti aktivan još samo 24 sata.

24sata.hr