Probudio se u mrtvačnici nekoliko minuta prije početka obdukcije: 'Šokirali smo se'

pokojnik, runovići, šverc, granica, mrtvac, mrtvac, sanduk, hladnjača, sahrana, živ, Brazil, šok, Dayton, pogrebnik, BIH, posao, posao iz snova, Poljska, pogrebno poduzeće, smrt, starica, oživljavanje, muškarac, mrtvac, mrtvaci
Naime, muškarac iz Indije pronađen je na autobusnoj stanici u Mumbaiju, a nakon što mu je u bolnici liječnik opipao puls proglasio je čovjeka mrtvim.

Da je liječnik donio krivi zaključak, otkrilo se tek kada je osoblje primijetilo da je 'leš' počeo disati. Srećom, pogreška je otkrivena na vrijeme, a glavni krivac je dr. Rohan Rohekar koji je navodno medicinskom osoblju rekao da tijelo odmah prevezu ravno u mrtvačnicu.

To je bilo protivno pravilima bolnice prema kojem se tijelo drži još dva sata za svaki slučaj ako se osoba ipak probudi. Kada je dr. Rohekar čuo da je muškarac kojeg je proglasio mrtvim živ, navodno je poderao potvrdu o smrti, piše Metro.

- Ovo je ozbiljan slučaj nemara liječnika. Šokirali smo se kada smo doznali da je pacijent živ nakon što je proglašen mrtvim - rekao je policijski inspektor Yeshudas Gorde. - Od ravnatelja bolnice zatražili smo da provede istragu i preda nam izvješće - dodao je Gorde.