Prešao više od 8 tisuća kilometara kako bi pronašao ženu s kojom je jednom razgovarao samo dvije minute

ljubav, kazna, veza, partneri, ljubav, ljubomora, dječak, žena, ljubav, sex, romantika, intima, ljubav, veza, partneri, prijateljice, dečko, sms, sms poruke, ljubav, rok trajanja, ljubav, potraga, putovanje, oglas, smijeh, BIH, pismo, ljubav, internet, ljubav, godine, granica, ljubav, život, romantika, veza, partner, prekid, ruke, ljubav, stvari, prava ljubav, znakovi, sretna veza , sretne veze, parovi
Kako bi pronašao Irkinju s kojom je razgovarao tek dvije minute prije više od godinu dana, proputovao je preko 8000 kilometara.

Sandy Crocker za potragu je izdvojio mjesec dana, pa će iduća četiri tjedna pokušati naći crveneokosu ljepoticu koja ga je očarala u srpnju 2011. godine u kafiću u Ennistymonu. Iako su razgovarali nekoliko trenutaka, odlučan je u želji da ju ponovno sretne.

Upoznali su se kada je Crocker s bratom bio na odmoru u Irskoj, kada je djevojku zamolio da mu objasni kako da dođe do mjesta koje je želio posjetiti. S obzirom da je iz Irske u Kanadu odlazio samo dan kasnije nije vidio smisao u nekom većem kontaktu.

Ipak, kad je djevojka otišla odlučio je da ju mora vidjeti i s bratom je počeo potragu. Sat ili dva su pretraživali grad, ali nisu je uspjeli pronaći. Isto su pokušali i kasnije te večeri, ali još jednom bezuspješno. Djevojci nije bilo ni traga pa se vratio u Kanadu. Godinu dana nije ju uspio izbaciti iz glave pa je prošli mjesec donio odluku o povratku u Irsku i sada joj pokušava ući u trag.

- Ako je to sudbina, mogao bih naletjeti na nju dok hoda ulicom ili u nekoj trgovini, rekao je Crocker, a prenosi 24sata.hr.