Pravi petak 13.: Raspala im se kapelica, planuo plesni podij...

petak 13, vjenčanje, mladenke, seks
Michelle Moore i Daniel Joyce iz Velike Britanije vjenčali su se na petak 13., a tijekom planiranja vjenčanja nisu se obazirali na praznovjerje. Ipak, na njihov veliki dan nesreća ih je pratila čitavo vrijeme. Kapelicu u kojoj su se trebali vjenčati montirali su u dvorištu kuće Michelleine majke, a na dan vjenčanja se raspala zbog jake kiše. Osim toga, imali su i problema s požarom, a tijekom proslave tromjesečna beba njihovih prijatelja hitno je završila u bolnici zbog alergijske reakcije.

Cijela drama je krenula dva dana prije vjenčanja. Par je bio na završnim probama za vjenčanje u crkvi, a nakon povratka kući vidjeli su kako se kapelica u vrtu raspala. Osim kapelice, kiša je uništila sve stolove i ukrase koji su bili postavljeni u vrtu. Vjenčanje su u posljednji trenutak prebacili u jednu salu u gradu te su se nadali kako će ipak sve proći u redu. Nakon samog početka svadbe tromjesečna Naomi, kćer njihovih prijatelja, završila je u bolnici jer su joj natekle ruke i noge zbog alergije.

- Svi smo se jako brinuli što će biti s curicom. Alergiju je dobila vjerojatno na cvijeće u sali koje je bilo pošpricano raznim kemikalijama. Liječnici su javili kako će djevojčica biti u redu te smo svi odahnuli. Ipak, to nije bilo sve - priča Daniel. Kaže kako su nakon cijele te drame primijetili dim u sali u kojoj je bila svadba. Zapalio se podij na kojem su gosti plesali, a DJ je u jednom trenutku planirao čak i evakuirati goste. Ipak, na vrijeme su ugasili vatru te su nastavili proslavu.

Unatoč svemu, Daniel i Michelle sretni su nakon vjenčanja, ali kažu kako im je žao zbog nezgoda tijekom vjenčanja, jer su sve mjesecima planirali. Kažu kako im je drago da nema veće štete i da su se na kraju ipak svi dobro zabavili, javlja Daily Mail.