Poziv za učešće u velikom godišnjem treningu za volontere

volonterka, volonteri, volonterke, trening

...volontere koji će biti održan u Sarajevu od 21. do 23.8.2015. godine. Tema treninga biće sticanje osnovnih znanja o UG ISU BIH i AFS-u, interkulturalnom učenju, kao i sticanje osnovnih vještina za učestvovanje u redovnim volonterskim aktivnostima Udruženja. Trening je otvoren za sve aktivne volontere, kao i za potencijalne nove volontere koji žele da se priključe velikoj AFS mreži.

Troškovi

Svi učesnici koji budu odabrani za učešće u treningu su dužni platiti putne troškove do i od Sarajeva. Troškovi smještaja, hrane i učešća u treningu su pokriveni.

Mjesto i vrijeme održavanja
Mjesto: Sarajevo*
Vrijeme: 21-23.8.2015.
*O točnom mjestu održavanja treninga i smještaju odabrani volonteri će biti obavješteni naknadno putem emaila.

Prijava

Sve zainteresovane osobe mogu se prijaviti putem online formulara: https://docs.google.com/forms/d/13RXcSBZjn3603vQ20sYiuo8y5YizJvJkfRe1a2pMxvY/viewform?c=0&w=1

Maloljetne osobe su dužne na trening ponijeti u općini ovjerenu pismenu saglasnost roditelja/staratelja za učešće u ovoj aktivnosti. Rok za prijavu je 18.8.2015. do 23:55. Prijave za trening će biti razmatrane 19.8., a sve prijavljene osobe će biti obavještene o rezultatima poziva istog dana.

Više informacija o volontiranju u AFS-u možete pronaći na našoj web-stranici: afs.ba/volonteri. Za dodatne informacije o treningu možete nas kontaktirati putem emaila: [email protected].