Potraga na Facebooku za djevojkom iz Krivog puta: Ana, javi se! Igor te traži

Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, veza, Facebook, privatnost, Facebook, profil, astma, Facebook, seks, Facebook, Facebook, ukidanje, Facebook, mail, Facebook, Facebook, depresija, Facebook, mobiteli, Facebook, svadba, Facebook, profil, Facebook, odmor, lopovi, Facebook, Facebook, uništenje, Facebook, twitter, incest, Facebook, Facebook, profil, korisnici, Facebook, vjenčanje, potraga, Facebook, ljubav, Facebook, fotografije, Facebook, Facebook, Facebook, prijatelji, mozak, Facebook, smrt, Facebook, gradnja, grad, Facebook, hakeri, pornografija, Facebook, samoubojstvo, preventiva, Facebook, susret, spajanje, Facebook, lažni profil, Facebook, brisanje, Facebook, link, web, Facebook, profil, lozinka, Facebook, ljudi, twitter, Facebook, BIH, prosvjedi, Facebook at Work, Facebook socijalna mreža, Facebook, Facebook fenomen, Facebook socijalna mreža, telefon
Igor i Ana upoznali su se u zagrebačkom klubu Krivi put, u subotu 3. rujna, ali su se izgubili i sada Igor preko Facebooka pokušava pronaći fatalnu Anu. Otvorio je stranicu pod nazivom 'Pomoć! Tražim curu iz Krivog puta' i u vrlo kratkom vremenu je skupio više od 3,200 fanova.

Evo što je napisao Igor:

"Molim vas da mi pomognete pronaći jednu Anu iz Krivog puta! :(( U subotu sam upoznao djevojku u Krivom putu. Počela je padati kiša, nastala je makljaža i svi su se natiskali u zaklon. U gužvi je više nisam mogao pronaći, totalno je pogubio. :/ Sve što znam o njoj je da se zove Ana i da ima kraću crnu kosu. Nosila je bijelu majicu s nekim natpisom i zelenim bedžom u obliku aligatora (sprdancija na Lacoste!). Ako itko zna o kome pričam, molim vas da mi javite!!! Hvalaaaa! :-) Igor."

Mnogi se Fejsbukovci javljaju Igoru s raznim idejama kako da pronađe Anu, a ima i naznak da je prava Ana pronađena. Čekamo rasplet jednog divnog poznanstva rujanske subote koje ima potencijala prerasti u dirljivu ljubavnu priču.

izvor: jutarnji list