POŠTENI NALAZNIK: Vratio mu novčanik, napisao pismo i nasmijao internet do suza

micro phone
... , negdje u Brooklynu, u klubu u kojemu je svirao sa svojim bendom. Međutim, imao je sreće. Njegov je novčanik naišao na poštenog nalaznika s odličnim smislom za humor.

Vratio je Reillyu novčanik i napisao kratko pismo zbog kojeg se mladić nasmijao od srca. Naime, poštenjačina mu je vratila sve, osim novca koji je bio u novčaniku. Međutim, tko god mu je poslao novčanik na kućnu adresu, barem se potrudio objasniti zašto nije vratio i dolare.

"Dragi Rilly Flaherty, pronašao sam tvoj novčanik u kojemu je bila tvoja osobna i vozačka dozvola, u kojoj je bila i tvoja adresa, pa ti vraćam sve tvoje kreditne kartice i ostale važne stvari", napisao je nepoznati netko.

"Zadržao sam novac jer mi treba za travu, pokaz jer je poskupjela karta za podzemnu i novčanik, jer mi se jako svidio. Uživaj u ostatku dana, papa", napisao je i potpisao se kao Anoniman.

Tako je Rilly opljačkan na ljubazan način, a iskrenost koju je pokazao povremeni konzument marihuane i svakodnevni slijepi putnik u gradskom prijevozu New Yorka, izazvala je simpatije.

"Ako ništa drugo, zbog ove sam se poruke stvarno nasmijao", rekao je vlasnik izgubljenog novčanika, Reilly Flaherty.

net.hr