Posao iz snova: Ferrero traže hrpu ljudi za isprobavanje Nutelle, Kinder buena...

nutella
... sprema za let ili možda direktora uspješne firme koji sjeda u luksuzni automobil s vozačem. No, pustimo sad to, jer ovaj posao se čini boljim od svega, jer su u pitanju - slatki gušti, piše punkufer.hr.

Ukoliko ste zaljubljenik u čokoladu, moguće je kako smo upravo za vas pronašli posao iz snova. Zapravo, postoje šanse kako ćete ozbiljno razmisliti o preseljenju u Italiju kad čujete kako kompanija Ferrero traži djelatnike, točnije njih 60, kojima će opis posla biti isprobavanje, kako postojećih proizvoda, tako i onih novih.

U prvom redu na pamet nam pada slavna Nutella, pa će tako zaposlenici imati slatke brige kušajući razne vrste čokolada i lješnjaka i donoseći sud o tome koje su kombinacije najbolje. Jasno, neće se probavati samo Nutellu, već i ostale delicije iz Ferrerove majstorske radionice.

Valja reći kako je ovo prvi put da kompanija zapošljava ljude koji nisu „profesionalci", a radit će u mjestu Alba u regiji Pijemont, na sjeveru zemlje. Jednostavno, ovaj put iz tvrtke žele pronaći „obične" ljude i konzumente koji nisu educirani što se tiče hrane.

Novi posao 60 odabranika raditi će dva dana u tjednu, a za dobivanje posla kao uvjet ne postoji radno iskustvo. Sretnici koji dobiju posao počet će raditi zadnjeg dana rujna, te će za početak morati proći tromjesečni tečaj, kako bi kasnije što preciznije znali i mogli opisati što osjećaju prilikom isprobavanja proizvoda.

U svakom slučaju, ukoliko se odlučite prijaviti i prime vas, molimo da nam javite, jer bismo zbilja voljeli čuti kako izgleda dan u životu kušača Nutelle.