Pogreške zbog kojih teško nalazite prave traperice

farmerke, pranje, traperice, uništiti, greške, traperice, dizajnerica, korisni savjeti, traperice, pranje, traperice, pogreške, kako izabrati, odjeća, pranje, traperice, nije prikladno, traperice, najveće pogreške, odjeća, prikladna obuća i odjeća, traperice, kupovina

Dizajnerica Paige Adams-Geller otkriva zašto žene tako teško pronalaze savršeni par traperica i za Who What Wear savjetuje na što treba paziti.

Izađite iz kalupa

Za početak, treba se odmaknuti od rutine jer istina je da najradije biramo provjerene komade, ali potrebno je uzeti malo više vremena te isprobati različite krojeve i boje. Naoružajte se strpljenjem i isprobajte komade koji vam se ne čine idealnim izborom. Tako ćete lakše zaključiti što vam nikako ne stoji, a što ulazi u uži izbor.

Pustite veličinu traperica

Nadalje, Paige Adams-Geller smatra da žene najčešće griješe kada se slijepo drže određenih konfekcijskih brojeva. Misli da je najbolje zaboraviti da oni postoje i probati traperice prema kroju ili boji koja nam se sviđa, makar to značilo da nam treba veći konfekcijski broj. Osim toga, svaki brend ima svoja pravila pa jednostavno ne dolazi u obzir to da u svakoj trgovini tražimo isti broj.

Brzinski šoping

Čak i kada nađete odgovarajuće traperice, nije dovoljno u njima biti samo koju minutu i odmah ih kupiti. Probajte sjesti, prošetati i procijeniti hoće li se primjerice brže rastegnuti pa ipak trebate manji broj.

Uz što ćete ih nositi?

A kada ih konačno pronađete, morate znati uz što ćete ih nositi. Zato u garderobu ponesite i nekoliko krpica s kakvima ih planirate kombinirati kako biste imali kompletnu sliku.

Pogled sa svih strana

Prema Adams-Geller, žene se često muče pri kupovini traperica pa kupuju par čim pronađu one u odgovarajućem broju. No traperice moraju dobro stajati i na guzi pa je važno da džepovi straga budu na pravom mjestu, odgovaraju građi tijela i maksimalno laskaju figuri. Ukoliko su primjerice džepovi preveliki ili premali u odnosu na kroj traperica, figura neće izgledati onoliko dobro koliko bi mogla.

Provjerite liniju šavova

Da su traperice odgovarajuće obliku tijela, možete prepoznati prema liniji bočnih šavova. Kada se pogledate u ogledalo sa strane, šav mora padati ravno sa strane svake nogavice jer inače vizualno možete izgledati nezgrapno.

Izvor: tportal.hr