Pogledajte novi trailer filma 'Drakula Neispričana priča'

Film donosi dosad nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i ...

... svoj narod, piše 24sata.hr.

Prije nego što je postao Drakula, Vlad III bio je hrabri ratnik, odan obiteljski čovjek i požrtvovani otac. Odolijevajući turskim osvajačima slavljen je kao nacionalni heroj, sve dok nije došao trenutak u kojem je morao izabrati... Film DRAKULA NEISPRIČANA PRIČA donosi dosad nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i svoj narod.

Radnja smještena u 15. stoljeće vodi nas u vrijeme najkrvavijih borbi protiv Turaka, ali i kroz osobnu dramu glavnog junaka. Cijena koju je DRAKULA platio za spas drugih danas je legenda, a njegova NESIPRIČANA PRIČA donosi potpuno novi prikaz jedne od najkotroverznijih ličnosti u našoj povijesti.

U glavnoj je ulozi karizmatični Luke Evans, a uz njega se u ovom epskom akcijskom spektaklu pojavljuju i Dominik Cooper kao okrutni sultan Mehmed II te Sarah Gadon kao Drakulina supruga Mirena.


Burza.ba, jedini potpuno besplatni oglasnik u BiH! Predaj oglas besplatno

Tagovi: film drakula
03.09.2014 u 12:52