Pet stvari koje nikada ne trebate reći SMS-om

Stručnjaci sa Sveučilišta Michigan kažu kako lakše prenosimo osjetljive informacije putem SMS-a, a britanski Cosmo otkriva kojih pet stvari nikada ne biste trebali izraziti putem nekog medija ili SMS-a.

1. Mislim da ovo između nas neće ići

Priznajte, bile biste izvan sebe da vama to pošalje dečko, a isto vrijedi i za njega. Prekidati preko SMS-a nije cool, tkogod da ste. Iako je lakše samo poslati poruku, puno je bolje to obaviti lično. Stisnite zube i obavite to.

2. Nemoj nikome reći, ali...

Usvojite to kao opće pravilo - ako vam poruka započinje tim riječima, nemojte stisnuti 'pošalji'. Tajne se trebaju govoriti lično, gdje druga osoba ne može pritisnuti 'forward'.

3. Trudna sam

Ozbiljno, okanite se poruka i telefona. Stvarno želite reći partneru da ćete na svijet donijeti dijete preko poruke?

4. Volim te

Ako ste spremni velike riječi prvi put izgovoriti partneru, nemojte to učiniti preko poruke. Osim što nećete moći uživati u stvarnoj ljubavi s dragim, kako ćete uopće ocijeniti njegovu reakciju? I što ako vam ne uzvrati 'i ja tebe'...

5. Oprosti :(

Biste li oprostili nekome ko vam se izvinjava emoticonima? Ako je stvar dovoljno ozbiljna da se općenito osjećate loše, recite da vam je žao lično ili ga nazovite. I nikada ne nastavljajte svađu preko poruka, gdje je vaše ružne riječi puno teže izbrisati i zaboraviti. Naravno, ako je nešto glupo u pitanju, slobodno pošaljite :(.