Pavle snimao djevojke tijekom seksa pa ih ucjenjivao

udaja, sin, sponzoruše, sponzoruša, studentica, zlostavljanje, Beograd, zlostavljanje, djevojka, zlostavljanje, žena, Split, radio slobodna europa, BIH, FTV, silovanje, mladić, udaja, kćerka, incest, snimanje, ucjena
Jovićevića je prijavila bivša djevojka kojoj je godinu dana prijetio da će objaviti snimke ako odbije seks s njim. Policija vjeruje da je tako ucjenjivao i druge djevojke čije su snimke pronašli u njegovom stanu.

- Nesretna djevojka poslije godinu dana zlostavljanje nije imala više snage izdržati fizičko i psihičko maltretiranje. Nakon psihijatrijske pomoći smogla je snage i sve prijavila policiji - rekao je izvor za srpski Alo. Žrtva je opisala i kako je manijaka upoznala u kafiću te su započeli vezu, kad mu je rekla da ga ostavlja život joj je pretvorio u pakao.

- Jovićević je pozvao žrtvu u stan pod izgovorom da želi razgovarati, ali tada joj je pustio video njihovog seksa, kojeg je tajno snimio i zaprijetio da će ga objaviti na internetu i poslati ga njezinim roditeljima, ako ne pristane na njegove zahtjeve. Tražio je da mu bude na raspolaganju svaki put kad on to poželi i naređivao joj što će odjenuti kad dolazi k njemu - kazao je izvor.

Policija je pretresom stana pronašla snimke žrtve, ali i drugih djevojaka te apelira svim mogućim žrtvama da im se jave.

Jovićević je u pritvoru, a prema neslužbenim informacijama otprije je poznat policiji te je proveo godinu dana uzatvoru zbog bludnih radnji.

24sata.hr