OVO SE DOGODI JEDNOM U DVA ŽIVOTA Srbin napravio čudo kakvo se rijetko viđa na kladionici!

kladionica, kladioničar, kladionica, dobitak, kladionica, kladionice, dojave, kladionice, matematika, kladioničar, kladionica, dobitak, kockanje, kockarnice, ovisnost o klađenju, BIH, kladionica, kladioničar, kladionice, kladionica, kladioničar, kladionice, Tuzla, kladionice, pismo, djelatnice, mostarski ters , kladioničar
Majstor je na listić stavio 30 parova, obišao je cijelu nogometnu Europu po nižim ligama i pogodio ishode svih utakmica - od prve do zadnje!

Glavni junak ove priče, koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman, uložio je na nemogući listić tek dvadeset dinara, što je točno 1,26 kune, a dobio oko 90 tisuća eura.

Koeficijent? Prava sitnica - 315.019,68 (zbog velikog broja parova je dobio i bonus što mu je značajno povećalo dobitak).

Na listić je stavio 30 parova obišavši cijelu Europu (Engleska, Španjolska, Češka, Poljska, Njemačka, Italija, Portugal, Irska, Škotska i Srbija), a igrao je 29 utakmica u subotu i onda čekao nedjelju svog životaa i zadnji par - susret užičke Slobode i Sinđelića.

Igrao je da domaćin neće izgubiti, završilo je 1:1 i slavlje je moglo početi.

Inače, na listiću je u nedostatku prvoligaških okršaja igrao i oba dvoboja dokvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo te pogodio da će domaćini slaviti - Ukrajina je s 2:0 pobijedila Sloveniju, a Švedska s 2:1 Dansku.

Jutarnji list