Ovo je razlog zbog kojeg muškarci provode sedam sati godišnje u zahodu

turkmenistan, GURBANGULI BERDIMUHAMEDOV, wc papir, probava, hrana, wc, muškarci, wc, razlog

Rezultat je to istraživanja koje je naručila tvrtka Pebble Gray, a koje je pokazalo da se kratki predah koji muškarci traže u kupaonici na kraju popne i do sedam sati godišnje.

Istraživanje je obuhvatilo 1000 muškaraca od kojih je trećina priznala da odlazak u zahod koristi kako bi na kratko pobjegli od žene koja zanovijeta ili djece koja im ne daju mira, pa u kupaoni uživaju u vijestima ili društvenim mrežama skrolajući po ekranu, piše Daily Mail.

Ipak, ni to im ne polazi svaki put za rukom jer je, prema rezultatima istraživanja, svaki deseti odlazak na WC prekinut, što u prosjeku iznosi 171 put godišnje.

''Svi mi trebamo malo vremena za sebe kako bismo se smirili ili potpuno isključili. A čini se da je kupaonica idealno mjesto na kojem muškarci mogu imati malo mira, tišine i samoće. Ona je poput utočišta, mjesto na kojem se možemo osamiti, pa makar i privremeno'', poručio je glasnogovornik Pebble Graya dodajući kako će muškarci iskoristiti svaku priliku koju imaju da ukradu malo mira i tišine.

No, na njihovu žalost, u tome će ih najčešće prekinuti partnerica ili djeca.

Izvor: index.hr