Ovakve sitnice uljepšaju vam dan: dečko iz Zagreba traži ženu koja mu je na kiši dala svoj kišobran, cijeli grad se uključio

Andrija Pavić, Zagreb

Traži se: Predivna žena, koja je jutros u 7:22, unatoč kiši i tmurnom vremenu, ostala dovoljno vedra, draga i nasmijana te mi dala kišobran dok sam kisnuo na križanju Av. Bologne i Škorpikove. Molio bih je da se javi kako bih joj vratio kišobran i zahvalio na tome što mi je toliko uljepšala jutro, iako nisam jutarnji tip”, napisao je Andrija Pavić u Facebook grupi Gajnice jučer danas sutra i uključio cijeli kvart u potragu.

Andrija ima 20 godina i pripadnik je Prometne jedinice mladeži, a u utorak ujutro bio je na dužnosti na križanju Aleje Bologne i Škorpikove gdje je regulirao promet: “Jutarnje gužve radnim danom su neizbježne, ako tome još dodamo kišu i prve jasne znakove završetka ljeta, onda nije teško zaključiti kako nikome nije ni do čega, pa tako ni nama. Ljudi su živčani, mi smo živčani, što je i najnormalnija stvar za takva tmurna jutra, pa tko bi po takvom vremenu, u gužvi na putu za posao mogao biti nasmijan?”, priča nam Andrija.

“Čekao sam samo da radni dan što prije završi. Baš tada usred križanja žena staje pored mene, otvara prozor, pruža mi kišobran i nastavlja dalje, a sve to s osmijehom od uha do uha. Od tog mi se trenutka osmijeh nije skidao s lica. Nevjerojatno je kako je tako sitna gesta na meni ostavila toliko snažan utisak. Naravno da sam nakon toga htio istoj ženi vratiti kišobran i zahvaliti joj što mi je popravila ne samo to jutro, već cijeli dan”,prepričao je za Telegram.hr Andrija.

Andrija Pavić,Zagreb

 

Ženu je pokušao pronaći objavom u grupi, u što su se mnogi uključili dijeleći njegovu objavu. “Ta divna žena nije samo meni popravila dan, već i svima ostalima koji su pročitali objavu. Ta mala gesta dobrote je razvedrila stotine. Iduće sam jutro stajao na istom mjestu. Kišobran sam objesio o džep nadajući se da će žena prolaziti istim putem i jest, ali se nije zaustavila, već se nasmijala isto kao i dan ranije, mahnula i nastavila svojim putem, poput pravog heroja”, kaže nam dečko koji se još uvijek nada da će mu se žena javiti, kako bi joj barem vratio kišobran.