Ostavila mladoženju pred oltarom jer nije znao koliko je 15 plus 6

vjenčanje, neće vjenčanje, otkazano vjenčanje

Jedna indijska mladenka predomislila se u zadnji čas i ostavila zaprepaštenog ženika i njegovu svitu usred vjenčanja, jer nesretnik nije znao zbrojiti petnaest i šest, piše Sky News.

Par se s rođacima okupio na vjenčanju u mjestu Kanpur Dehat, u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh. Kad se očekivalo da brak bude svečano sklopljen, nevjesta je zamolila bratića da upita mladoženju koliko je 15+6. Ovaj je odgovorio da je to 17, a ona je smjesta napustila scenu izjavivši da se ne može udati za neuka čovjeka.

Njezin otac Mohar Singh ju je podržao ocjenivši da bi svatko morao znati odgovor na postavljeno pitanje te ustvrdio da ga je mladoženjima obitelj držala u zabludi glede njegovih sposobnosti.

»Za sve nas, nakon svih tih silnih priprema bila je to vrlo neugodna situacija, ali moramo držati do sebe«, izjavio je kasnije, dodavši: »Prevareni smo!«

Mladoženjina obitelj pokušala je izgladiti stvar i uvjeriti nevjestu i njezine da se svečanost nastavi, ali bilo je kasno. Na koncu je policija morala posredovati u vraćanju darova i nakita razmijenjenih prije otkazanog vjenčanja.

Hina