Odijevala se kao muškarac da bi mogla izlaziti s djevojkama

Djevojka (19) priznala je da je vodila dvostruki život, odijevala se kao muškarac da bi mogla hodati s djevojkama koje su je seksualno privlačile.

Gemma Barker nosila je mušku odjeću da prikrije svoj spol, te se lažno predstavljala kako bi se mogla sprijateljiti sa svojim žrtvama koje su imale 15 ili 16 godina i imati s njima spolne odnose. Manipulativna Barker uspjela je na nevjerojatan način nasamariti svoje prijateljice korištenjem tri različita identiteta.

Barker su uhitili u lipnju prošle godine zbog seksualnog zlostavljanja dok se predstavljala kao Aaron Lampard koji je bio jedan od njezinih alter ega. Policija je otkrila njezin pravi identitet kada je u stanici skinula mušku odjeću, piše Daily Mail.

Njezine žrtve potpuno su joj vjerovale i uživale su u igricama s njom jer su vjerovale da se radi o Aaronu Lampardu, Connoru McCormacku ili Lukeu Jonesu.

Djevojka iz Stainesa u Middlesexu suočena je sa zatvorskom kaznom nakon što je priznala dva seksualna napada i prijevaru kako bi natjerala djevojke na odnose. Za svoja tri alter ega napravila je i lažne profile na Facebooku, a svaki je imao i svoj stil oblačenja. Prevarila je ne samo djevojke, nego i njihove obitelji iako su je svi poznavali. Dok je Aaron hodao s jednom od djevojaka, Gemma je stvorila Connora koji je onda prohodao s mlađom prijateljicom Aaronove djevojke. Sve je bila dugotrajna i isprepletena prijevara.

Tužiteljica Ruby Selva sudu je rekla da je optužena imala 19 godina kada se sprijateljila sa žrtvama koje su imale 15 ili 16 godina, a da su djevojke znale kako je to Gemma Barker ne bi bilo nikakvih odnosa. Puštena je uz jamčevinu do određivanja kazne 2. ožujka. Sudac Peter Moss rekao je da ne zna bi li djevojku opisao kao lošu i opasnu ili ludu i opasnu.