Odabrali konobari: Pića koje nikad ne bi trebali naručiti u kafiću

hrana, piće, žgaravica, lijek, zima, kokteli, napitak, piće, oprez, zdravlj, piće, šećer, kokteli, koktel, konobari, pića, preporuke, ljetna vrućina, piće
Kad bi pitali konobare, oni nikad ne bi naručivali ove vrste pića.
1. Mimosa
Iako je ovaj koktel od dva sastojka izuzetno popularan na nedjeljnim brunchevima koji počinju nešto prije podneva, možda biste ga trebali preskočiti. Originalna receptura nalaže spoj soka od naranče i šampanjca, a na većini mjesta umjesto toga dobijete neko jeftino pjenušavo vino koje nema pravi okus.

2. Pića koja završavaju na 'tini
Kad naručite martini dobijete savršeni spoj džina i vermuta te pokoju maslinu. Kad naručite appletini, u prepoznatljivu čašu nalit će vam nešto votke sa sokom od jabuke. U svijetu su popularne te inačice 'martinija' i s drugim voćem, koje zapravo nemaju nikakve veze s originalnim koktelom. Naručite radije nešto drugo.

3. Rum-kola
Rum-kola je vječna klasika koja se pije već nekoliko dekada. No, treba imati na umu da je rum alkohol s visokim postotkom šećera, koji kada se miješa sa šećernim gaziranim pićem poput kole, postaje presladak i totalno nezdrav. Želite li eksperimentirati, iskušajte Dark&Stormy - kombinaciju tamnog ruma i piva od đumbira.

Izvor: punkufer