Veliki sportaš i veliki čovjek plemenitog srca: Danijel Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici

Danijel Subašić , liječenje, djevojčica
...još jednom je pokazao da je ne samo veliki sportaš, jedan od najboljih svjetskih golmana, već i čovjek plemenitog srca. Skroman, baš kako izbornik Zlatko Dalić govori da hrvatski reprezentativac treba biti. Skroman i ponizan...

Naime, nedavno je prema pisanju portala kalelargainfo.hr platio liječenje jednoj bolesnoj djevojčici iz Zadra, no, zamolio je da se o tome ne govori.

Naravno, nije ovo prvi puta da Subašić, kao i svi Vatreni, pomaže potrebitima, ako se o tome ne piše, ako se o tome ne govori, i ako Vatreni o tome uglavnom šute i ne traže medijsku pozornost, ne znači da se ne događa. Subašić kad nekome pomogne, učini to od srca i ne traži ni ni zahvale ni pohvale.

Djevojčica se uspješno oporavlja te je s obitelji stigla u Nadin, nadajući se da će tamo sresti i svog sportskog heroja, Danijela Subašića, čiji su dolazak organizatori dočeka od prije nekoliko dana i najavili, djevojčica je Subi željela zahvaliti, međutim, zbog obiteljskih obveza Subašić je bio spriječen i nije uspio stići u Nadin. Djevojčica je pismo uručila Subinom prijatelju Šimi Vrsaljku, koji joj je obećao da će ga hrvatskom golmanu uručiti čim ga vidi.

Izvor: narod.hr