Šok: U samo par mjeseci supruga mu postala maćeha

supruga, maćeha, šok
Liza i Jason Harwood (35) (na fotografiji) rastali su se 2003. godine, a Liza je sada zaručena za njegova oca Johna koji ima 74 godine, pišu strani mediji.

Liza, Jason i John živjeli su zajedno u Johnovoj kući i u tom periodu Jason je počeo sumnjati da njegova žena i otac nešto "mute". No, šokantnu istinu je doznao kada je došao ocu čestitati na zarukama i kada mu je otac rekao tko mu je zapravo zaručnica, piše Daily Mail. Ispričao je kako je 10-ak minuta nakon toga u kuću ušla i njegova bivša žena i rekla mu: "Bolje ti je da se navikneš da to da ću ti biti pomajka-"

- Ona će mi od supruge postati pomajka. To je pogrešno - rekao je Jason koji je Lizu upoznao 2000. godine. Ubrzo nakon upoznavanja preselili su se njegovu ocu kako bi uštedjeli novac, a prvu bračnu noć proveli su na krevetu pokraj njegova oca koji je spavao u vreći pokraj kreveta. Ispričao je kako je jednom prilikom išao ženi kupiti milkshake u McDonalds i kada se vratio provjeriti koji okus želi, uhvatio je svoju ženu sa skinutim donjem rubljem i oca s otkopčanim hlačama.

Kada su se svi troje preselili iz prve kuće, Jason je izbacio oca, nedugo nakon toga Liza ga je napustila, a rastali su se 2003.

Sve je kratko prokomentirala i Jasonova majka, 54-godišnja Sharon koja s njegovim ocem ima troje djece. - Apsolutno sam zgrožena - rekla je.