Široki Brijeg: Slatki Božić svima

Široki Brijeg, Božić

.Širokobriješke mame - mame širokog srca i ove godine organiziraju humanitarnu prodaju kolača. Slatki Božić svima održati će se u petak 8.12.2017., na trgu Širokobrijeških žrtava, to jest „na mostu" s početkom u 18:00 sati, a organizatorice poručuju:

„Lani smo prikupljenim sredstvima olakšali Božić 35 obitelji iz naše općine (paketima s namirnicama i novčanom pomoći za liječenje), a njihova reakcija i zahvalnost nam je poticaj da i ove godine napravimo što je više moguće. Pozivamo sve sugrađane kao i sve koji žele uživati u dobroj zabavi u ovo predblagdansko vrijeme da nam se pridruže. Kao i lani, moći ćete kupit i kušati kolače i fine torte naših vrsnih slastičarki. Ove godine smo htjeli da i oni koji dođu nešto dobiju, pa ćemo organizirati i tombolu u kojoj će sudjelovati svi oni koji kupe kutiju kolačića. Na tomboli će ljudi moći osvojiti različite sitnice, poput kozmetičkih preparata, poklon paketa različitih proizvoda ali i usluge poput friziranja, profesionalnog šminkanja ili članarine u fitness centrima. Osim toga, biti će i dvije-tri veće nagrade ali o tom više uskoro. Za dobru atmosferu pobrinut će se Grupa Brig i Tamburaši s kamena, a novost su ove godine i topli uštipci, ukusna peciva i meza kojom će se moći počastiti svi posjetitelji. Kako im ne bi bilo hladno, moći će nazdraviti kuhanim vinom, pravim domaćim rakijama, a za one koji ne piju alkohol naći će se čaj, sokovi i voda. Sve ovo ćemo osigurati pomoću sponzora tako da će sav prikupljeni novac ići obiteljima u potrebi.

Iako priželjkujemo dobru zabavu, veselje i pjesmu, najvažnije nam je ipak da ostvarimo cilj i da barem u vrijeme Božića svi imaju osnovne stvari za život, kako bi ga dostojanstveno mogli dočekati."

Sve novosti oko ove, kao i svih akcija širokobrijeških mama možete pratiti na Facebook stranici Širokobriješke mame – mame širokog srca