Rodila je identične trojke, a oduševit će vas kako ih razlikuje

obitelj, rađanje
Sama informacija da Becki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je riječ o identičnim dečkićima, njezinoj sreći nije bilo kraja.

Unatoč tome što su svi špekulirali da su djeca začeta umjetnom oplodnjom, Becky tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto dogodi jedan na prema 200 milijuna.

Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.

- Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam pomiješala. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Liječnici su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli mi za nevjerojatnu šansu da se to dogodi - kaže Becki.

Rodila je carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indianu.

- Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Rocco je s druge strane potpuno opušten, ali zna se zabavljati, dok je Roman sebičan i ne želi dijeliti. Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju doći do njih prije svoje braće. Indiana ih voli i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje s tri brata - rekla je ona.
mama rodila identične trojke.

Ova tri dečka troše 130 pelena na tjednoj razini uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a perilica neprestano radi.


novizivot.net