Pismo zaljubljenog četverogodišnjaka postalo internetska senzacija

pismo
Mislim da si lijepa kao konj ili kao bubamara. Nisam još siguran između tog dvoje. Trebala bi me posjetiti pa ćemo jesti sir zajedno. Volim te i izgubio sam zub sinoć. Mislim da bih ti volio pokazati magični trik, a onda ćeš moći vidjeti i moju borbu s robotima", piše u pismu četverogodišnjeg Benneta koje je istipkala njegova mama Jennifer Skinner i potom objavila na Redditu.

Pismo se jako brzo proširilo i ostalim društvenim medijima te izazvalo simpatije mnogih.

Naime, Bennet se zaljubio u četverogodišnju Baily pa joj je to odlučio i priznati. "Pitala sam ga kome bi želio poslati pismo, a on mi je kazao samo 'Baily dakako'. Zatim je sjeo do mene na kauč i diktirao mi što da istipkam. Samo o Baily priča u posljednje vrijeme i stalno spominje koliko voli njezinu 'žutu kosu'. Za nekoliko tjedana Bennet će imati pet godina i tema rođendanske proslave će biti 'vitezovi i princeze' i već je toliko uzbuđen što će Baily biti princeza", kazala je Jennifer, prenosi The Independent.

"Baily je to sve jako čudno i ne zna što bi mislila o Bennetu, a možda joj je to sve i malo previše", nadodala je Jennifer te usput otkrila koliko je sretna što je Bennetovo pismo izazvalo toliko pozitivnih reakcija.

"Ovo mi je malo skrenulo pažnju od Bennetove sljedeće kemoterapije, ujedno i zadnje. Naime, Bennetu je sa šest mjeseci dijagnosticiran rak i ovaj posljednji posjet bolnici u Portlandu me čini dosta nervoznom", otkrila je Jennifer.

index.hr