FOTO  Nastavljena HT Eronet Božićna bajka

HT Eronet, Božićna bajka
HT Eronet „Božićna bajka" u Kosači, nastavljena je promocijom slikovnice književnice Sonje Škobić „Čarobna tajna" te dodjelom paketića za djecu djelatnika HT Eroneta.

Posebni gosti književnog druženja na predstavljanju „Čarobne tajne" bila su djeca iz mostarske Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama, koje je HT Eronet darivao paketićima. Uime djece, njihovih roditelja i djelatnika, zahvalila je ravnateljica Maja Mustapić.

Uslijedila je predstava „Božićna priča" Lutkarskog kazališta Mostar, a potom je Djed Božićnjak podijelio paketiće i fotografirao se s najmlađima.

Večer je bila rezervirana za Baku Mrazicu u koju se pretvorila prof. dr. Vida Sreta Žuljević, i u blagdanskoj čitaonici podijelila „Darove od srca" koje je sama osmislila.
Posebnu čar „Božićnoj bajci" dale su Mostarske mažoretkinje koje su, u ulozi vilenjakinja, pozdravljale male i velike goste.
Inače, ovogodišnju „Božićnu bajku" organizirao je HT Eronet u suradnji s Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače, Mostarskim mažoretkinjama, Narodnom knjižnicom HNŽ-a, Lutkarskim kazalištem i Malim teatrom Mostar.