Mlada obitelj iz Mostara krstila sedmo dijete

obitelj, Mostar
Tijekom svete Mise kršteno je sedmo dijete jedne mlade obitelji, prenosi međugorje-info.com

U prisutnosti mnogih vjernika, rodbine i prijatelja sakrament krštenja malome Anti Prkačinu podijelio je don Mladen Šutalo, župni upravitelj. Malog Antu na krštenje su donijeli njegovi roditelji Jozo i Ana, te kum Jerko Vasilj. Nazočni su bili njegovi braća i sestre: Ivan, Josipa, Ivana, Marija, Jakov, Anđela. Roditelji su se očito trudili dati svojoj djeci imena svetaca i anđela koji će ih čuvati i pratiti na njihovim životnim putovima.

Ova uzorna obitelj svakako treba biti primjer i poticaj ostalim obiteljima u pogledu ljepote života obitelji sa mnogobrojnom djecom, a svima nama šalju poruku da svoje živote stavimo u Božje ruke i Božju volju.

Ne zaboravimo da 'Bog dobro surađuje sa onima koji ga ljube', kako veli Sv. Pavao Korićanima, prenosi međugorje-info.com.

Prošle godine ova mostarska župa imala je 101 krštenje, a sprovoda 44. Ove godine župa do sada ima 56 krštenja, a 12 sprovoda. Iz župe navode kako se mole i nadaju da će i kod drugih mladih obitelji porasti svijest o potrebi poštivanja prirodnog zakona s obzirom na brak, obitelj i potomstvo, te da se na taj način u našem narodu promiče savezništvo sa Bogom.