Kako reći "Volim te" bez riječi i poklona

ljubav, droga, osjećaji, faza, veza, ljubav, ljubav, fraza, umor, zdravlje, ljubav, veza, partner, ljubav na prvi pogled, ljubav, znanost, ljubav, bol, pitane, Hrvatska, medeni mjesec
A i prilično su korisni zaboravite li partnericu na važan datum iznenaditi cvijećem ili bombonijerom. Ako "pada" na romantične geste, posvetite joj pjesmu koju možete napisati sami ili je "ukrasti" od najdražeg benda. No izbjegnite fraze poput "Vidim zvijezde u tvojim očima" ili "Vesna, cipela ti tijesna", osim ako nije naviknuta na takvu vrstu humora. Pišite o nečemu osobnom, pjegicama ili rupici na bradi, samo da bude originalno i šarmantno. Ako nemate dara za rime, napišite kratku ljubavnu poruku i ostavite je na neočekivanome mjestu - u džepu sakoa, hladnjaku ili poštanskom sandučiću.

Nježnijoj polovici ljubav možete iskazati i obavljanjem kućnih poslova - peglanjem, pranjem posuđa ili kuhanjem jednostavne večere. Nakon napornoga radnog dana, njoj nema romantičnije geste od ove. Pripremite li još i pjenušavu kupku za oboje, zaboravljeni dar neće ni spomenuti.

Kao i zagrljaji, držanje za ruke sve je rjeđe nakon što veza, pa tako i ljubav, postane samo dio svakodnevice. Zato se sjetite uhvatiti partnericu za ruku dok šećete, kupujete na tržnici ili idete na misu. Tako ćete mu dokazati ljubav, bez ijedne riječi. Pošaljete li buket cvijeća voljenoj na posao, osim što će cijeniti to što ste se sjetili, zavidni pogledi kolega vinut će njeno samopouzdanje u nebo. Nervozno "Ne želim to sad slušati" ugasit će i najveću strast, stoga saslušajte njenu "žalopojku" te joj pružite potporu jer i ona može biti itekako seksi. Prekinete li partnera usred rečenice glasnom pjesmom vašeg najdražeg benda, uz šarmantnu "foru", oboje ćete se dobro nasmijati, a smijeh je jak afrodizijak. Želite li romantično popodne samo za dvoje, uposlite "baka-servis". Djecu ostavite na čuvanju, uredite stan i dočekajte partnericu dobre volje, s čašom vina u ruci.
e-muskarac.com