Heroj Džambo i dalje pomaže: Samo da nađem ženu i sina i sahranim ih!

heroj, poplave, pomoć, poplave, džambo, prevara, obrenovac
Ipak, on ne posustaje u onome što radi već četiri dana - spašava na desetine ugroženih Obrenovčana, prenosi Telegraf.

Po drugi put je ostao bez svojih namilijih, s obzirom na to da je 1999. izbjegao s Kosova, gdje mu je pobijena cijela obitelj.

"Kad je počela poplava, brže-bolje sam suprugu i dvogodišnjeg sina odveo kod punca u Veliko Polje, jer sam verovao da će tamo biti sigurni. Ali ubrzo mi je punac javio da je voda užasno brzo narasla i da su morali da se popnu na krov. On je u jednom trenutku sišao u kuću po deku, a kad se vratio moje žene i sina više nije bilo", rekao je Džambo "Našim novinama" i dodao: "Čim mi je punac javio šta se dogodilo, otišao sam u Beograd i obišao sva prihvatilišta u nadi da su se ipak nekako spasili i da ću ih opet vidjeti. Ali, nažalost, nisam ih našao. Želio to ili ne, moram da se pomirim s tim da sam drugi put u životu izgubio sve. Ne mogu da vam opišem kako se osjećam."

Nedeljković u ovom trenutku samo želi da pronađe tijela svojih najmilijih.

"Neću se smiriti dok ih ne nađem! Sve sam izgubio u ovoj poplavi. Ostao sam potpuno sam na ovom svetu. Samo hoću da ih nađem, da ih sahranim kako dolikuje", rekao je "Informeru" Nedeljković.

Džambo odbija svaku pomoć i kaže da mu ne treba ništa. Nije spavao četiri dana, ali se ni po tom pitanju ne žali, a profesionalni spasioci tvrde da nema hrabrijeg od njega.

Kako kaže, kad prođe ovaj užas od poplava, prijaviće se u vojsku i spašavati svuda gdje to bude bilo potrebno, "jer će jedino tako u svom životu naći neki smisao".