Fotografija koja je obišla svijet: Mladenka pala na koljena pred očevim grobom

Fotografkinja Kari Wieringa prije nekoliko je vikenda bila angažirana na jednom vjenčanju. Do tada ih je snimila na stotine i nije očekivala da će ovo po bilo čemu biti drugačije ili posebno.

Tako je mislila sve do jednog trena kada je mladenka, Paige Eding, prije odlaska do oltara zastala na groblju te pala na koljena pred grobom svog oca i zaplakala. Tada je nastala dirljiva fotografija koja je u rekordnom roku postala viralna.

Fotografkinja je od mladenke tražila dopuštenje da ovu dirljivu fotografiju objavi na Facebook stranici svoje tvrtke. Tamo je skupila 720.000 lajkova i bila je podijeljena čak 35.000 puta samo na Facebooku. Nakon Facebooka proširila se i na ostalim mrežama kao što su Twitter i Reddit.

Paigein otac Winia preminuo je iznenadnom smrću 2011. godine. Jedan dan se osjećao loše, nitko nije znao postaviti dijagnozu, a njegovo se stanje samo pogoršavalo. Uskoro je preminuo od teške infekcije pluća, piše Daily Mail.

Paige se teško nosila s gubitkom oca, a pred oltarom ju je budućem suprugu predao djed, no ona je prije vjenčanja morala stati na očevu grobu.