Dražen iz Gruda u 'Ljubavi na selu' traži ženu, ali je navijački 'puka': Proda bi je za Hajduka!

ljubav je na selu, Grude, ljubav je na selu, Grude, ljubav, ljubav je na selu, ružići
gorljivo zbori 41-godišnji Dražen Božić iz Gruda, prvi kandidat izvan granica Hrvatske koji sudjeluje u sedmoj sezoni RTL-ove dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu", čije emitiranje počinje u petak, 3. listopada, u 21 sat.

Strastveni navijač splitskih "bilih" će zbog snimanja ovoga vikenda morati propustiti nedjeljni derbi na zagrebačkom Maksimiru, ali što se mora, nije teško - čim završi svoju TV potragu za "ozbiljnom ženom za udaju", opet će on na Hajdukove utakmice.

- Hajduk je u srcu, volin ga i gotovo. Znate kako je to kad s nečim živite od rođenja, eto tako je meni s Hajdukom. A žena dođe iza 18. godine, to je puno kasnije - uz smiješak tumači prostodušni strojarski tehničar iz Hercegovine, koji, uz poslove u poljoprivredi, povremeno radi i kao konobar.

Farmer Cvrco, kako ga prijatelji od milja zovu, živi s umirovljenom majkom, a na svojem imanju uzgaja duhan, smilje i lozu. Cijelo selo podržava ga u njegovoj TV avanturi, pa tako i mati...

Tija san vidit kako to iđe

- Nije se bunila što ću prid kamere, smatra to sasvim normalnim. Tija san vidit šta i kako to iđe, na šta će izać. Eto, još snimamo... Emisija iđe svojin tokon. Ne mora ništa bit, a more i bit! Kako god bilo, baš mi je drago šta san se prijavija, jer san steka puno novih prijatelja iz cile Hrvatske - zadovoljan je Dražen, ne krijući kako bi još više volio kada bi nakon završetka snimanja prenio mladu preko praga.

I materi bi bilo drago, a kako mu je jako stalo do tradicije, svadba bi, veli, bila prava hercegovačka. Želi pronaći poštenu ženu, od koje samo traži da se uklopi u njegovu rutinu i da poštuje njegovu majku.

Osvojio bi je dobrotom, jer smatra da je dobra duša koja ima puno toga ponuditi, a posla na selu uvijek ima...

Bavin se cmiljen

- Isplati se baviti se poljoprivredom. Nafriško san se počeja bavit i cmiljen, u nas je to masovno udarilo, pa san reka samon sebi iđen i ja kad su svi krenili. I eto, ima dvi godine i ja se bavin cmiljen - kaže Dražen, kojemu će se u sedmoj sezoni "Ljubavi na selu", između ostalih kandidata, pridružiti i frizer Mario Brajković iz Otočca, a gledatelji će imati priliku upoznati i mlađeg "brata blizanca" Vladimira Putina - Alojza Kanceljaka iz Tuheljskih Toplica.

- Naš Lojzek je isti Putin u mlađim danima, a najveća dobra dušica koju sam upoznala - izjavila je voditeljica Marijana Batinić, najavljujući u sedmoj sezoni i neke stare kandidate koji nikako ne odustaju od potrage za srodnom dušom.

- Ponovno će s nama biti i Nevenka, koja je lani žarila i palila kod Žige na farmi. Nevi je ovo inače treća sezona i vidjet ćemo hoće li joj biti i treća sreća. Tu je i Sandra Blažina iz Durlinaca, ovaj put u ulozi farmerice, a lani je bila jedna od djevojaka na farmi Mihaela Sklizovića - dodala je Marijana.

Slobodna dalmacija